Over SAM

Ik ben Samantha Toeange-Silvin. Mijn afgeronde opleiding HBO Office Management maakt dat ik kennis heb van relevante ondersteunende managementprocessen binnen een onderneming.
Door mijn communicatieve en managementvaardigheden op HBO-niveau kan ik je kwalitatief ondersteunen en meedenken.
Ik blijf mezelf bijscholen om op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen. Ik gebruik mijn eigen laptop en telefoon, tenzij de veiligheidseisen van je bedrijf anders voorschrijven.

Veel geleerd, maar ook veel gebracht

Inmiddels heb ik 15 jaar relevante werkervaring als secretaresse en managementassistente. Zowel in vaste dienst als op projectbasis. De bedrijven waarvoor ik heb gewerkt zijn divers: De Lage Landen, Rabobank, VIA Verkeersadvies, Adecco Top Secretaries en ASML. Bij alle bedrijven heb ik veel geleerd. Maar, zoals opdrachtgevers en managers zeiden, heb ik hen – gelukkig – ook veel gebracht! Als dat geen win-win-situatie is?!

Een gezin managen

Naast het runnen van Gewoon Sam, ‘managen’ mijn man en ik ons gezin met drie, heerlijke, kleine kinderen. Een drukke combinatie? Zeker! Maar juist de combinatie van zelfstandig werken en ons gezin geeft me veel energie. En die energie zet ik beurtelings graag in voor jou als ondernemer of manager en mijn gezin.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google